Rezerwacja

Wystarczy obserwować profil studia
na instagramie @fundine_studiokulinarne na którym są udostępniane najbliższe terminy wydarzeń.

 

Cały proces rezerwacyjny odbywa się przez stronę upmenu. Dokonanie przedpłaty w wysokości 49 zł jest gwarancją rezerwacji miejsca.

Naturalne piękno w każdym detalu

Rezerwacja

Kolacje degustacyjne, to wyjątkowe doświadczenia kulinarne, które odbywają się cyklicznie. 

Dwa razy w miesiącu Goście mają możliwość skorzystania z 5 daniowego set menu w cenie 249 zł (w wersji wegetariańskiej lub mięsnej), które Sandra Kotowicz starannie przygotowuje, opowiadając
o każdym elemencie znajdującym się na talerzu. 

Kolacje degustacyjne

Tel. +48 600 620 935

E-mail: info@fundine.me

Poniedziałek - Niedziela: 00:00 - 23:00

Ul. Moliera 4/6, Warszawa
Poziom -1 Restauracji Sakana.

Adres

Godziny otwarcia

Godziny otwarcia

Kontakt