W 2015 roku została najmłodszą finalistką 5 edycji programu Top Chef, a Amerykańska stacja telewizyjna Bravo Tv typowała ją na uczestniczkę ogólnoświatowej edycji. Brała udział również w wielu projektach komercyjnych czy sesjach zdjęciowych.
Od 2017 roku regularnie prowadzi warsztaty kulinarne w całym kraju, świadczy doradztwo zewnętrznym restauracjom, buduje koncepty kulinarne i jest doświadczonym ekspertem w tej dziedzinie. W dalszym ciągu rozwija swoją kulinarną pasję planując kolejne staże w renomowanych restauracjach poza krajem. Dodatkowo, prowadzi kuchnie w Warszawskiej restauracji „Pod Gigantami”.
Tel. +48 600 620 935
E-mail: info@fundine.me
Poniedziałek - Niedziela: 00:00 - 23:00
Ul. Moliera 4/6, Warszawa
Poziom -1 Restauracji Sakana.
Adres
Godziny otwarcia
Godziny otwarcia
Kontakt